Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvasta jo 20 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäribuumi on villinnyt ihmisiä jo tovin ja yleensä huomion pääosaan nousee 90-luvun musiikki. Aikakausi muistetaan myös monista nuorisoelokuvista, kuten kauhuja katsojille tarjoilleista Screamista, Noitapiiristä ja Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvasta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Tiedän mitä teit viime kesänä -kauhuelokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Suomeen elokuva saapui vasta vuonna 1998, ja siitä tuli nopeasti yksi nuorten suosikkislashereista. Elokuvan komistusta esittänyt Ryan Phillippe on nykyisin kolmen lapsen 42-vuotias isä. Mies muistelee eläneensä upeaa aikaa elokuvan tekemisen aikoihin.

– Olin urani alussa ja kaikki oli jännittävää. Vietimme aikaa muiden näyttelijöiden, eli Sarah Michelle Gellarin, Freddie Prinze Jr.:n ja Jennifer Lowe Hewittin kanssa. Ajoimme vuokra-automme rannalle, vaikkemme olisi saaneett tehdä sellaista. Aloitin myös samoihin aikoihin suhteeni Reese Witherspooniin, joten elokuvan aikakautena tapahtui todella paljon minulle tärkeitä asioita, Phillippe muistelee Too Fab -julkaisulle.

https://www.instagram.com/p/BUSjYlBA70t/