Isänpäivälahja sulattaa sydämet – adoptiopaperit toivat tunteet pintaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusioperheissä vanhemmat ottavat myös puolison lapset omikseen ja rakastavat heitä kuin omia biologisia lapsiaan. Nyt videolla nähdään todella koskettava tilanne, jossa poika antaa isäpuolelleen parhaan isänpäivälahjan, jota mies olisi voinut ikinä toivoakaan.

Aiemmin verkossa levisi koskettava video, jossa isäpuoli sai tyttäreltään syntymäpäivälahjaksi adoptiopaperit. Nyt toinen isäpuoli on saanut samanlaisen isänpäivälahjan, jonka myötä hän saa olla myös lain silmissä vuosia poikanaan pitämänsä Tyler-pojan isä.

20-vuotias Tyler Dukes oli päättänyt, että hän haluaa hänet 13-vuotiaasta pojasta lähtien kasvattaneen isäpuolen omaksi isäkseen. Tyler antoi adoptiopaperit isäpuolelleen Blake Wilsonille isänpäivälahjaksi, jonka yhteydessä hän kertoi haluavansa jatkaa myös isäpuolensa nimeä ottamalla itselleen uuden nimen Tyler Dukes-Wilson. Mies liikuttui heti kyyneliin ja otti nuoren miehen kunnon halausotteeseen.