Natalia Borges pulahti rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi viime vuonna useita kertoja paparazzien tähtäimiin.

Parhaillaan Natalia lomailee Miami Beachilla, Yhdysvaltojen Floridassa, yhdessä miesystävänsä kanssa. Keltaisiin bikineihin sonnustautunut kaunotar ei jäänyt ainakaan huomaamatta mennessään pulahtamaan meren vilvoittaviin aaltoihin. Kaiken lisäksi miesystävä otti koiran sylissään rantaveteen.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash