Emu söi taaperon kädestä – lapsen kikatus vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen saa aina kaikki lähellä olevatkin hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa ja hellyttävää, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Pienet lapset löytävät yllättävistä asioista hauskoja puolia ja saavat monesti aikuisetkin näkemään ympäristönsä hieman eri tavalla. Nyt videolla ihastuttaa taapero, jonka mielestä emun ruokkiminen auton ikkunasta on maailman hauskinta puuhaa.

Facebook-videolla nähdään suloinen lapsi, joka pitelee pahvimukissa emulle ruokaa. Emu nokkii innoissaan pojan kädessä olevaa mukia, mikä on lapsen mielestä hulvatonta. Pikkuisen nauru on niin tarttuvaa, että videota ei pysty katsomaan ja kuuntelemaan vakavalla ilmeellä.

This baby's laugh is the funniest thing you'll ever hear 😂

This baby's laugh is the funniest thing you'll ever hear 😂

Publié par Daily Mail sur lundi 26 juin 2017