Fidget Spinnerit nänneihin – Fidgetiddien voi rakentaa myös itse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittilelu Fidget Spinner on loistaa lähes päivittäin mediassa mitä kummallisimpiin käyttötarkoituksiin liitettynä. Olemme muun muassa kertoneet seksileluista, joihin on asennettu pyöriviä sormileluja hupia tuottamaan.

Nyt esittelyyn nousee Twitteriin videonsa julkaissut nainen, joka on kehitellyt Fidget Spinnereistä hurjaa vauhtia pyörivät nännikorut. Hän on myös julkaissut toisen videon, jolla hän esittelee auliisti keinon nännihyrrän rakentamiseen. Rintojen päällä pyöriviä Fidget Spinnereitä kutsutaan Fidgetiddieksi.

Sormihyrrät niittävät suurta suosiota varhaisnuorten keskuudessa. Fidget Spinnerin tarkoituksena on lisätä keskittymistä ja lievittää stressiä. Spinneriä on verrattu 1990-luvulla villinneeseen jojo-ilmiöön.