Äiti yllätti tyttären kissanpennulla – reaktiosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset toivovat jossain kohtaa vanhemmiltaan lemmikkiä, mutta kaikki vanhemmat eivät kuitenkaan tätä toivetta pysty toteuttamaan. Nyt videolla nähdään miten onnellinen eräästä tytöstä tuli, kun häntä odotti kotona uusi kissanpentu.

Ella-nimisen tytön Simon-kissa oli menehtynyt aiemmin. Ella oli surrut kissaa paljon, koska se oli ollut tytön paras ystävä. Äiti oli päättänyt hakea tyttärensä tietämättä kotiin eläinsuojasta uuden kissanpennun, jonka tytär sai tavata ensimmäistä kertaa saapuessaan koulusta kotiin.

Ella alkoi heti itkemään onnen kyyneleitä nähdessään kissanpennun. Tyttö otti kissan heti syliinsä ja meni sängylleen istumaan. Helyttävä reaktio on saanut videon leviämään sosiaalisessa mediassa, koska tytär on niin vilpittömästi kiitollinen äidilleen ja onnellinen uudesta perheenjäsenestä.