Orankiemo ei saanut poikastaan kuriin – äidit voivat samaistua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina tiedä parastaan, mutta se ei kuitenkaan estä heitä pitämästä omasta päätöksestään kiinni kynsin ja hampain. Varsinkin leikkikentiltä ja huvipuistosta kotiin lähteminen voi tuntua lapsesta huonoimmalta mahdolliselta päätökseltä, minkä vuoksi ne yrittävätkin pyristellä vastaan.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa orankiemo yrittää saada poikastaan mukaansa. Poikanen ei haluaisi lähteä kiipeilytelineiden ja köysien luota, minkä vuoksi se yrittää jatkuvasti karata emon luota takaisin. Emo joutuu kerta toisensa jälkeen hakemaan poikasen uudelleen mukaansa.

Lopulta poikanen kiipeää korkealle kiipeilytelinettä pitkin. Emo menee perässä ja saa uudelleen poikasen mukaansa. Emon täytyy toisinaan raahata pikkuista mukaansa milloin kädestä ja milloin jalasta poikasen yrittäessä tarrata kaikesta tiellä olevasta kiinni.

Baby Orangutan Tries To Escape Mom

Oh orangutan mama, we've all been there before! 😂😂😂(via Jukin Media)

Publié par Bad Parenting Moments sur lundi 26 juin 2017