Näitä jälkiruokia ei tarvitse paistaa – pidä keittiö viileänä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

BuzzFeedin ruokavideoita jakava Tasty-kanava on yksi Facebookin suosituimmista kokkailufoorumeista. Nyt Tasty esittelee kuusi suussasulavaa jälkiruokaa ja leivonnaista, joiden tekemiseen ei tarvitse uunia tai paistamista.

Videolla neuvotaan, kuinka voi valmistaa mansikkakakkua, keksijuustokakkua, maapähkinävoikuppeja, maapähkinävoipiirakoita, suklaalevitejuustokakkuja ja karamellitorttuja. Jokaisessa reseptissä on ideana, että kakut ja piirakat saavat hyytyä rauhassa jääkaapin viileydessä.

Havainnollistava video neuvoo jälkiruokien tekotavan. Tarkemmat reseptit löydät täältä. Muistisääntönä mainittakoon, että yksi amerikkalainen cup-mitta vastaa noin 2,4 desilitraa ja yksi unssi on noin 0,3 desilitraa. Jääkaapissa valmistuvien jälkiruokien avulla voi korvata esimerkiksi jäätelön. Annoksista riittää useammallekin syöjälle, joten ne sopivat mainiosti kesän juhliin tai kahvitteluhetkiin.

6 Incredible No-Bake Desserts

These 6 no-bake desserts are perfect for when you just CANNOT turn your oven on in the summertime 🔥! Which would you make?! FULL RECIPES: http://bzfd.it/2tKd2pV

Publié par Tasty sur mardi 11 juillet 2017