Hotelli kuin avaruusalus – huoneet futuristisia moduleita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanissa on nähty jo vuosikymmenten ajan kapselihotelleja, joissa kiireiset ihmiset nukkuvat yönsä pienissä putkiloissa. Nyt Singaporessa on esitelty The MET A Space Pod -hotelli, jossa asiakkaat nukkuvat avaruusalusta muistuttavissa futuristisissa moduleissa.

Hotellin teemana on nimensä mukaisesti avaruus. Avaruusmoduleilla on kuitenkin myös toinen tarkoitus, sillä Singapore on yksi maailman kalleimmista kaupungeista, ja siellä tällainen ratkaisu mahdollistaa tilan käytön maksimoinnin ja siten hintojen pitämisen maltillisena. The MET A Space Pod tarjoaa yhden hengen modulia yöksi vain 40 dollarilla. Kahden hengen moduli maksaa 60 dollaria.

Avaruusmoduleissa on tavallisesta hotellihuoneesta tuttuja elementtejä, kuten televisio, USB- ja sähköpistokkeet, ilmastointi, pöytä, valo ja peili. Suihkua omassa modulissa ei sen sijaan ole.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat