Taru sormusten herrasta -tähti luki Trumpin twiittejä Klonkun äänellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Andy Serkis on näytelly useissa menestyselokuvista, on hänen todellisia kasvojaan nähty valkokankaalla harvoin. Mies on nimittäin erikoistunut liikkeenkaappausrooleihin, joissa hänen hahmonsa luodaan jälkikäteen tietokonetehosteiden avulla.

Serkis tunnetaan mahdollisesti parhaiten Klonkun roolista Taru sormusten herrasta ja Hobitti -elokuvissa. Taannoin tähti vieraili Late Show -ohjelmassa, jonka juontaja Stephen Colbert tunnetaan suurena Sormusten herra -fanina. Juontaja pyysi Serkisiä lukemaan presidentti Donald Trumpin twiittejä Klonkun äänellä.

Serkisin hyytävää tulkintaa Trump-twiiteistä päästään kuulemaan Youtubessa julkaistulla videolla. Colbert tosin totesi niiden kuulostavan paremmalta Sormusten herra -tähden lukemana kuin Trumpin kynästä.

Andy Serkis tähdittää parhaillaan Sota apinoiden planeetasta -elokuvaa, jossa hän palaa simpanssi Caesarin rooliin. Elokuva sai Suomen ensi-iltansa 12. heinäkuuta.