Walking Dead -stuntmies kuoli traagisesti – kuvaukset keskeytetty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

AMC-kanavan suositun The Walking Dead -sarjan kuvauksissa on tapahtunut yhden miehen hengen vaatinut onnettomuus. Sen myötä sarjan kuvaukset Georgian on toistaiseksi keskeytetty.

Sarjassa sijaisnäyttelijänä työskennellyt John Bernecker putosi keskiviikkona 12. heinäkuuta yli kuuden metrin matkan betonilattialle. Mies sai vakavan päävamman, ja hänet toimitettiin helikopterilla läheiseen sairaalaan. Berneckerin kerrotaan olleen tajuissaan vielä onnettomuuden jälkeen.

Hengityskoneessa olleen stunttimiehen tila parani TMZ-sivuston mukaan hetkellisesti torstaina. Mies kuitenkin kuoli perjantaina saamiinsa vammoihin. AMC-kanava ilmoitti sittemmin keskeyttäneensä väliaikaisesti The Walking Deadin kuvaukset.

33-vuotias John Bernecker oli pitkän linjan sunttimies. The Walking Deadin lisäksi hän toimi uransa aikana sijaisnäyttelijänä elokuvissa kuten Logan, Nälkäpeli – Matkijanärhi ja Fast & Furious 8.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat