Alessandra Ambrosio on bikinihottisten aatelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Sittemmin hän on lomaillut tyylikkäissä merkeissä esimerkiksi Euroopassa.

Nyt Alessandra kuvattiin Espanjan Ibizalla, jossa hän keikisteli näyttävästi niukoissa bikineissä rannalla illalla auringon jo laskiessa mailleen. Ambrosio loisti tapansa mukaan kilpaa auringon kanssa, eikä jäänyt ainakaan miehiltä huomaamatta.

Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash