Mitä ihmettä? Bändin keikka kesti kahdeksan sekuntia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen rock-yhtye Golden Bomber on saavuttanut suosiota live-esiintymisillään. Yhtye ei soita instrumentteja oikeasti, vaan bändi toimii pelkästään ilmakitaraperiaatteella. Nyt he ovat toteuttaneet kaikkien aikojen lyhytkestoisimman konsertin.

Golden Bomberin musiikki on ammattimuusikoiden äänittämää. Yhtyeen jäsenet eivät soita instrumenttejaan oikeasti, mutta esiintyvät sitäkin näyttävämmin rokkitähtien elkein. Yhtye on suurta teatteria, mikä tuli jälleen ilmi tokiolaisessa konsertissa. Bändi esitti kahdeksan sekuntia kestäneen keikan.

Paikalle oli saapunut runsaasti yhtyeen faneja. Japanilaisesiintyjien tuorein sinkku on nimeltään Deattle 8-byo, mikä tarkoittaa kahdeksan sekunnin pituista kohtaamista. Sen Golden Bomber myös antoi. Onneksi kyseessä oli ilmaiskonsertti, sillä muuten fanit olisivat saattaneet vaatia rahojaan takaisin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat