Ex-poptähti Aaron Carterin syöksy syvenee – pidätyskuva kertoo karua kieltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen musiikkiperheen vesan Aaron Carterin vanhempi veli Nick tunnetaan maineikkaan ysäripoikabändi Backstreet Boysin riveistä. Pikkuveli Aaron onnistui lanseeraamaan uran varhaisteininä popparina, joskin viime vuosina mies on muistettu enemmän ongelmistaan kuin esiintymisistään.

Kerroimme taannoin miten Aaron Carter oli ajautunut vararikkoon ja valtaviin miljoonavelkoihin. Elämistään hän on yrittänyt maksaa keikkailemalla.

Lauantaina Aaron Carter pidätettiin Georgian Habersham Countyssä, jossa poliisi otti hänet kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta. Pysäytettäessä Carter ei läpäissyt alkoholitestejä eikä suostunut puhaltamaan alkometriin. Putkasta takuita vastaan vapautunutta Carteria odottavat nyt syytteet rattijuopumuksesta, huumeiden hallussapidosta ja huumeisiin liittyvän välineistön hallussapidosta. Muutama tunti ennen pidätystä Carter perui esiintymisensä Kansas Cityssä.

Floridassa syntynyt Aaron Carter on julkaissut laulajaurallaan neljä albumia, joista menestynein on ollut vuonna 2000 julkaistu Aaron’s Party (Come Get It). Levy myi aikanaan 1,5 miljoonaa kopiota Yhdysvalloissa. Miehen suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet Crush on You, I Want Candy, That’s How I Beat Shaq ja Bounce.