Stara Aaron Carter

Viihdeuutiset

Poptähti haluaa Hilary Duffin takaisin – julistaa rakkauttaan

BSB-komistus Nick Carterin nuorempi Aaron-veli oli aikoinaan lapsitähti ja menestynyt laulaja, joka kiersi esimerkiksi suomalaisen Tik Tak -yhtyeen kanssa Yhdysvalloissa. Miehellä oli aikoinaan kiihkeä romanssi näyttelijä Hilary Duffin kanssa, joka päättyi siihen, että hän petti neitokaista – kenenkäs muunkaan kuin – kohuvillikko Lindsay Lohanin kanssa.

Miehen oma elämä valui taannoin henkilökohtaiseen konkurssiin, mutta sydän sykkii edelleen kiihkeästi naisten perään. Erityisesti yhden naisen. Hilary Duff erosi juuri miehestään Mike Comriesta, ja on jälleen sinkkuäitien markkinoilla. Aaron haluaa näemmä ottaa tilanteen haltuun, sillä twiittien perusteella hän aikoo käyttää loppuelämänsä siihen, että voittaa naisen sydämen takaisin.

– Älä ole niin typerä, että menetät elämäsi rakkauden ikuisiksi ajoiksi, kuten minä, kirjoitti Aaron Twitter-palvelussa.

– Vietän loppuelämäni yrittämällä tulla paremmaksi ihmiseksi ja saada hänet takaisin. En välitä yhtään, mitä kaikki ajattelette siitä.

Julistus ei tullut mieheltä helposti, sillä seuraava twiitti kommentoi Carterin olotiloja synkkään sävyyn.

– Tuo twiitti aiheutti minulle paniikkikohtauksen. Ihmisillä ei ole mitään aavistustakaan kuka olen ja mitä olen kokenut. Jos teitä kiinnostaa niin paljon, niin katsokaa haastatteluitani tai googlatkaa minut. Olen ainakin aito, enkä yritä piilotella julkkiksen tai viihdyttäjän persoonan takana ja pitää yllä positiivisia tunteita koko ajan.

Carterilla on syytäkin rehellisyyteen, sillä hänen uutisoitiin äskettäin olevan vararikossa. Miehellä on velkaa ja luottokorttivelkoja yhteensä 2,7 miljoonan euron edestä. Carterin omaisuuden kerrotaan olevan 6350 euron arvoinen, mistä käyttövaroja on tällä hetkellä 753 euroa. Tähden on nähty viime aikoina tehneen pieniä klubikeikkoja, mikä lienee johtunut rahanpuutteesta.

Viihdeuutiset

Kopioiko Justin Bieber popparin musiikkivideota? Vertaa itse

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber aloitti äskettäin useita kuukausia kestävän Believe-maailmankiertuuensa. Poppari on ollut viime päivinä usein otsikoissa kiertueensa merkeissä, sillä loppuunmyydyillä keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Nyt supertähden väitetään kopioineen 1990-luvulla kannuksensa ansainneen poptähti Aaron Carterin Aaron’s Party -musiikkivideota. Bieberin uusin Beauty and the Beat -video sisältää nimittäin samankaltaisia biletyskohtauksia, joissa kamera seuraa nuorta popparia teiniyleisön juhliessa taustalla.

Kuvakaappaus Aaronin videosta:

Kuva: YouTube

Kuvakaappaus Justinin videosta:

Kuva: YouTube

Backstreet Boys -yhtyeen laulajan Nick Carterin veljenäkin tunnettu Aaron huomasi itse videoiden yhteneväisyydet, eikä voinut olla kommentoimatta asiaa katkeraan sävyyn Twitter-blogissaan. Carterin oma laulajanura on viime vuosina ollut katkolla miehen henkilökohtaisten ongelmien vuoksi.

– Justin Bieberin musiikkivideo muistuttaa minua omasta
Aaron’s Party -videostani. En ole vaikuttunut, kirjoitti Aaron Carter blogiinsa.

Aaronin video:

Justinin video:

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.

Viihdeuutiset

Julkkisperheen suuri suru – sisko menehtyi traagisesti

Backstreet Boys -poikabändistä taannoin kuuluisuuteen singahtanut Nick Carter sai 2000-luvun vaihteessa teini-idolin maineen. Sittemmin poppari julkaisi muun muuassa debyyttialbuminsa Now Or Never ja realitysarjansa House of Carters.

Popparin pikkuveli Aaron Carter on luonut myös uran musiikkimaailmassa. Nyt Carterien julkkisperhettä on kohdannut suuri suru, sillä Nickin ja Aaronin Leslie-sisko on menehtynyt. 25-vuotiaana menehtyneen Leslien kuoleman taustoista ei ole kerrottu julkisuudessa.

– Perheemme suree nyt ja se on yksityisasia. Olemme syvästi surullisia rakkaan sisaremme ja tyttäremme Leslie Carterin kuolemasta. Pyydämme äärimmäistä yksityisyyttä ja rauhaa tänä vaikeana aikana, perheen tiedotteessa luki Access Hollywood -sivuston mukaan.

Leslie Carterin Like Wow! -single kuultiin vuonna 2001 Shrek-animaatioelokuvan musiikkialbumilla. Muutama vuosi sitten Leslie avioitui Mike Ashtonin kanssa. Viime vuonna hän synnytti parin Alyssa Jane -esikoistyttären.

Carterien julkkisperheestä kertova realitysarja House of Carter julkaistiin E!-televisiokanavalla vuonna 2006. Kahdeksan jakson aikana kuvattiin Carterien sisaruksien Nickin, Bobbie Jeanin, Leslien, Aaronin ja Angelin uravalintoja ja perhesiteitä. Nick Carter julkaisi viime vuonna toisen sooloalbuminsa I’m Taking Off. Albumi menestyi etenkin Japanin ja Kanadan poplistoilla.