Pesukarhun poikaset yllättivät kalastajan – halusivat uuden ystävän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat hauskoja eläimiä, jotka nähdään usein pahanteossa varastaessaan ruokaa ihmisiltä tai lemmikkien ruokakipoilta. Tällä kerralla kolme pesukarhun poikasta kiinnostuivat kalastajasta, johon ne halusivat tehdä läheisempää tuttavuutta.

National Geographic on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten kolme pikkuista pesukarhun poikasta lähestyi Ohiossa Woosterissa kalastamassa ollutta miestä. Pesukarhut uivat yhdessä miehen luokse, kiipeilivät miehen jalkaa pitkin ja halusivat ystävystyä kalastajan kanssa.

Leikkisät pesukarhut taisivat olla tämän miehen kalastusreissun kohokohta. Mies sai pesukarhuista seuraa koko loppuajaksi kun pikkuiset seurasivat miestä joka puolelle. Pesukarhut ovat yleensä yöaktiivisia, mutta välillä pentuja nähdään hassuttelemassa päivisinkin. Nämä veijarit eivät malttaneet olla tutustumatta mieheen nähdessään hänet rannalla.