Bikinimerkki ei suostu photoshoppaamaan mallikuviaan – tässä upeita otoksia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on käyty runsaasti keskustelua mallikuvien rankasta kuvankäsittelystä, joka tuntuu usein lähteneen käsistä. Taannoin Kim Kardashian narahti kuviensa käsittelemisestä monien muiden julkkisten tavoin. Usein käsittelyllä silotellaan ihoa ja parannetaan värejä.

Nyt uimapukumerkki ASOS on ottanut asiaan uuden kannan, joka on purrut yleisöön. ASOS on nimittäin kieltäytynyt muokkaamasta mallikaunottariensa valokuvia ennen niiden julkaisua. Yhtiö esittelee oman kertomansa mukaan tuotteitaan ainoastaan luonnollisissa kuvissa. Somekeskusteluissa yhtiön valintaa ja mallikuvia on ylistetty vuolaasti.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat