Kesän TODO-lista pariskunnille – tee nämä asiat ja nautitte elämästä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihana kesä! Lämmin sää saa rakastavaiset ulkoilmaan kävelemään käsi kädessä ja nauttimaan kiireettömästä ajasta. Pariskunnat voivat kiinnittää tänä kesänä katseensa suhteen hyvinvointiin ja siihen, kuinka he saavat aikansa kulumaan mielekkään tekemisen parissa.

Popsugar on laatinut mahtavan listan kesää varten.

– Käykää hieronnassa yhdessä– Menkää alastonuinnille– Istukaa maailmanpyörässä– Lähtekää katselemaan tähtiä– Ottakaa yhteinen vaahtokylpy– Ajakaa spontaanisti autolla jonnekkin– Leikitelkää viettelevästi yllättävässä paikassa– Viettäkää koko päivä sängyssä– Opetelkaa uusi kieli yhdessä– Katsokaa auringonlaskua auton konepellin päällä– Leikkikää sotaa vesi-ilmapalloilla– Kokeilkaa uutta asentoa makuuhuoneessa– Tanssikaa auringonnousuun saakka– Rakentakaa olohuoneeseen maja– Ottakaa aurinkoa rannalla– Pelatkaa Twisteriä maalin avulla– Suudelkaa sukeltaessa veden alle– Osallistukaa tanssikurssille– Suudelkaa ilotulitusta katsoessa– Kokeilkaa mutapainia– Halailkaa nuotion ääressä– Pelatkaa kuurunpiilon seksiversiota– Syökää spagettia Kaunotar ja Kulkuri -tyyliin– Maalatkaa toistenne vartalot– Käykää drive-in -elokuvissa– Kuvitelkaa, että vietätte ystävänpäivää heinäkuussa– Kaivertakaa nimikirjaimet puuhun– Juokaa yhteinen pirtelö– Nauttikaa loppukesän auringonlaskusta