Solar Sound Festival rikkoo ennätyksiä – Stara VIP jo loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella jo viidennen kerran 28. – 29. heinäkuuta järjestettävän Solar Sound Festivalin ennakkolipunmyynti on ennätysvauhdissa. Lauantaina rikkoutuu jo varmuudella päiväkohtainen kävijäennätys. Tapahtuman kävijätavoite on oheistapahtumineen 19.000 kävijää.

Kaksipäiväisenä järjestettävän tapahtuman kahden päivän Stara VIP -liput myytiin loppuun jo yli viikko sitten. Kahden päivän normaaleista lipuistakin on nyt myytynä noin 70 prosenttia kokonaiskapasiteetista.

– Tämänvuotinen ohjelma on selkeästi tapahtuman historian tasokkain. Erityisesti ulkomaalaiset tähdet Alan Walker, INNA sekä LMFAO-yhtyeestä tunnettu jenkkiartisti Redfoo ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ympäri Suomen, promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Tälle vuodelle olemme panostaneet vahvasti myös anniskelualueen sekä Stara VIP -alueen viihtyvyyteen, ja esimerkiksi kaikki anniskelualueen vessat ovat Luxus WC -tiloja. Myös alueella nähtävä ruokamaailma tulee olemaan erittäin monipuolinen.