Harry Styles paljasti haastattelussa – omistaa neljä nänniä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändin lopettamisen myötä soolouran aloittanut Harry Styles on vahvistanut itsestään pitkään liikkuneen erikoisen huhun. Poptähti paljasti taannoisessa haastattelussa hänellä olevan ylimäärääisiä nännejä.

Styles vieraili taannoin Netflixin Chelsea-sarjassa. Juontaja Chelsea Handler tivasi, pitävätkö väitteet neljästä nännistä todellakin paikkansa.

– Internetissä liikkuu huhu, jonka mukaa nsinulla on neljä nänniä. Oletko kuullut sitä?, Chelsea kysyi.

– Olen, Harry vastasi.

– Selvä. Onko sinulla, juontaja jatkoi.

– Kyllä, poptähti myönsi ja näytti sormillaan, missä ylimääräiset nännit sijaitsevat.

Musiikkiuran ohella Harry Styles on ollut viime aikoina otsikoissa myös näyttelemisen merkeissä. Hän on mukana ohjaaja Christopher Nolanin tuoreessa Dunkirk-sotaelokuvassa. Poptähti on kerännyt kiitoksia roolisuorituksestaan muun muassa ohjaajalta itseltään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat