Ivanka Trump teki vaahtokarkkinakkitikkuja lastenkutsuille – ihmiset ihmeissään

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokatottumuksia ja mieltymyksiä erilaisten makuyhdistelmien suhteen on varmasti yhtä paljon kuin on ihmisiäkin. Silti joidenkin ihmisten tekemät valinnat ja erikoiset herkut yllättävät ja onnistuvat ihmetyttämään toisia niin paljon, että niistä syntyy kokonainen somekohu.

Suolaisen ja makean erikoisetkin yhdistelmät maistuvat monien suussa hyviltä. Nyt Ivanka Trump yllätti kuitenkin monet tekemällä kuusi vuotta täyttäneen tyttärensä syntymäpäiväjuhlille tikkuja, joissa oli pitkä hotdog-nakki, jonka päällä oli vaahtokarkki.

Moni on luullut, että kyseessä on Trumpin itse keksimä omituinen makuyhdistelmä, mutta todellisuudessa kyse on kuitenkin Filippiineiltä lähtöisin olevasta syntymäpäivätarjottavasta, jota tehdään yleensä lasten ensimmäisille syntymäpäiville.

Viimeksi suurta ihmetystä aiheutti se, että toiset pitivät ananaksesta pizzatäytteenä kun taas toisten mielestä se olisi pitänyt kieltää lailla. Tällä kerralla Ivanka Trump pääsi täysin puun takaa yllättämään monet tällä erikoisella lastenkutsuherkulla, jossa tikkuun asetettu nakki ja vaahtokarkit näyttävät hyvin erikoiselta makuparilta.