Mies yritti soittaa salaa vaimon kristalliastiaa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielletyt asiat saattavat lapset välillä niin suureen kiusaukseen, että he eivät pysty vastustamaan niitä. Tällä kertaa videolla nähdään kuitenkin pahan teossa oleva aviomies, joka ei pystynyt pitämään näppejään erossa vaimon arvokkaasta kristallikulhosta.

52-vuotias Jim Barrett on ihaillut sitä miten hänen vaimonsa on osannut soittaa kristallista soivaa kulhoa ja onnistunut saamaan sen näyttämään vielä jopa helpolta. Eräänä päivänä kun mies oli tullut kotiin golfaamasta ja nähnyt kyseisen kulhon se oli ikään kuin kutsunut miestä soittamaan itseään.

Barrett oli onnistunut saamaan kulhosta hienon äänen aikaiseksi, minkä vuoksi hän oli halunnut tallentaa tapahtuman videolle. Salainen musisointi sai kuitenkin nopeasti yllättävän käänteen kun äänen aiheuttaman jännitteen voimasta kulho hajosi pieniksi palasiksi miehen käsiin.