Pikkutyttö ja englanninbulldoggi erottamaton parivaljakko – puhdasta rakkautta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen pienimmät lapset ja lemmikit muodostavat yleensä keskenään hyvin vahvat suhteet. Varsinkin lapsen elämän alusta saakka perheessä olleesta koirasta tulee hyvin tärkeä ja ainutlaatuinen ystävä pikkuisille. Nyt videolla nähdään miten ihana suhde pikkutytöllä on koiransa kanssa.

Perheen englanninbulldoggi rakastui pieneen Erin-vauvaan heti kun lapsi syntyi. Videolla nähdään miten Erin on kasvanut vastasyntyneestä neljävuotiaaksi koiran ollessa jatkuvasti läsnä hänen elämässään. Koirasta ja lapsesta on tullut erottamattomat ystävykset, jotka tekevät kaiken yhdessä.

Ihastuttavalla YouTube-videolla nähdään miten hauskaa tytöllä ja viisivuotiaalla Harvey-koiralla on yhdessä. Parivaljakko tekee kaiken kaksistaan. He syövät, nukkuvat ja leikkivät yhdessä. Videolla nähdään myös ihana tilanne, jossa Erin kuiskaa jotakin koiran korvaan ja rohkaisee Harveyta nousemaan ylös portaat, joita se ei ole uskaltaa kiivetä. Lopulta koira kuitenkin seuraa tytön esimerkkiä ja uskaltautuu portaita pitkin yläkertaan.