Muistatko vielä Geri Halliwellin? Näin upea kaunotar hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä tunnettu Geri meni kaksi vuotta sitten naimisiin Christian Hornerin kanssa ja muutti viralliseksi nimekseen Geri Horner. Pariskunta yllätti viime vuonna iloisilla vauvauutisilla, ja sen jälkeen perhe on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Eilen Geri kuvattiin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli vierailemassa Lontoossa BBC-kanavan studioilla. Samalla hän osoitti olevansa edelleen hehkuvan upea kaunotar.

45-vuotias Geri Horner on nykyisin kahden lapsen perheenäiti. Hänen esikoisensa Bluebell Madonna syntyi vuonna 2006 Gerin ollessa suhteessa Sacha Gervasin kanssa. Halliwell ryhtyi seurustelemaan formulapiireissä työskentelevän Christian Hornerin kanssa helmikuussa 2014. Pariskunta avioitui toukokuussa 2015 ja Geri synnytti perheeseen tammikuussa 2017 pojan, Montague George Hector Hornerin. Lisäksi perheessä on Christian Hornerin edellisestä avioliitosta Olivia-tytär.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat