Räppäri Kendrick Lamar lahjoitti liikuntavammaiselle fanilleen esteettömän auton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen räppäri Kendrick Lamar on lahjoittanut eräälle fanilleen elämän mullistavan lahjan. Hän yllätti neliraajahalvaantuneen naisen ostamalla hänelle esteettömän auton.

Kendrick Lamaria fanittava Jennifer Phillips joutui vuonna 2007 auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän halvaantui. Liikuntarajoitteisuudesta huolimatta nainen on onnistunut Complex-sivuston mukaan valmistumaan yliopistosta, käymään hiihtomatkoilla ja vierailemaan useilla suosikkiartistiensa keikoilla.

Taannoin Phillips aloitti GoFundMe-sivuston, jossa hän keräsi rahaa esteettömälle pakettiautolle. Sivua ei kuitenkaan ole enää olemassa, sillä Kendrick Lamar päätti tukea faniaan ostamalla auton hänelle. Phillips jakoi Twitterissä kuvan nimikirjoituksella varustetusta takista, jonka hän myös sai lahjaksi räppäriltä.

– Kiitoksia, kun tuet minua aina. Olet minun inspiraationi. Olet vahva ja positiivinen. Olet ystävällinen ja kaunis. Voin kiittää näistä inspiroivista vuosista vain mahdollistamalla sen, että voit ajella mukavasti ympäri kaupunkia, Kendrickin viestissä luki.

Kalifornian Comptonista kotoisin oleva Kendrick Lamar julkaisi tänä vuonna tuoreen DAMN.-levynsä. Albumi nousi nopeasti yhdeksi vuoden 2017 menestyksekkäimmistä levyistä, ja se on myynyt tähän mennessä tuplaplatinaa.

 

https://www.instagram.com/p/BWjlsRhgFg7/