Mitkä muodot! Kohukaunotar Daphne Joyn povi loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Eilen Daphne kuvattiin esittelemässä märkää bikinivartaloaan luksushotellinsa rannalla Miamissa, jossa silminnäkijöiden leuat varmasti loksahtivat kohukaunottaren kurvit nähdessään.

Daphne Joyn on seurustellut muun muassa Jason Derulon ja 50 Centin kanssa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash