Ensikertalainen voitti World Series of Pokerin – nettosi 7 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Las Vegasissa vuosittain järjestettävä World Series of Poker on yksin maailman suurimmista ja arvostetuimmista pokeriturnausten sarjoista. Nyt turnauksen voittajaksi on noussut ensimmäistä kertaa kilpailuun osallistunut amerikkalainen Scott Blumstein.

New Jerseystä kotoisin oleva 25-vuotias Scott Blumstein selvitti tiensä pokeriturnauksen finaaliotteluun. Peleihin osallistui yhteensä 7.200 pokerin ammattilaista ja harrastelijaa. Texas Hold’em -pelissä viimeisen vastustajansa Daniel Ottin voittanut Scott Blumstein nappasi taskuunsa 8,1 miljoonaa dollaria, eli 6,94 miljoonaa euroa.

Vuonna 1992 syntynyt pokerin maailmanmestari on harjoitellut pelitaitojaan nettipokerin parissa. Mies on tyytyväinen voitostaan, mutta ei pelaa rahan takia. Suuri voittosumma kuitenkin mahdollistaa helpomman elämän, halusipa hän sitten olla mukana bisnesmaailmassa tai opiskella, Daily Mail uutisoi.