Lentoyhtiön turvavideolla ei säästellä – pullollaan supertähtiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiö British Airways haluaa pitää huolen siitä, että heidän palveluitaan käyttävät matkustajat varmasti katsovat heidän tuoreimman turvallisuusvideon. Tämä tapahtui palkkaamalla yli kuusiminuuttiselle videolle liudan tunnettuja brittitähtiä.

Videolla lentokoneen turvallisuusohjeita tarjoavat muun muassa julkkiskokki Gordon Ramsay, Gillian Anderson, Taru Sormusten Herrasta -tähti Ian McKellen ja koomikko Rowan Atkinson. Mainos on syntynyt yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestö Comic Reliefin kanssa.

– Toivomme teidän nauttivan uudesta turvavideostamme, jonka loimme yhteistyössä Comic Reliefin ja muutamien julkkisten kanssa, jotka todennäköisesti tunnistatte, British Airways twiittasi.

Videota aletaan esittämään British Airwaysin lennoilla 1. syyskuuta alkaen. Se on kuitenkin katsottavissa Youtubessa jo nyt.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat