Sara Chafak julkaisi pysäyttävän videon uima-altaalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomi, Sara Chafak, on missiuransa jälkeen kunnostautunut erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee niin upeita selfie-kuvia, että ne saavat sekä miesten että naisten leuat loksahtamaan auki. Äskettäin hän vietti kuusi viikkoa Filippiinien viidakossa muiden suomalaisten julkkisten kanssa Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa.

Nyt Sara Chafak on julkaissut uima-altaalla kuvatun videon, jossa hän hyppää uima-altaaseen. Videon pääosassa on Chafakin täydellisyyttä hipova bikinipeppu. Video on kuvattu Selviytyjät-kuvausmatkalla Filippiinien Caramoan-saarilla.

26-vuotias Sara Chafak julkaisi ennen kuvauksiin suuntaamistaan Instagramissa videon, jossa hän kertoi haluavansa päästä tavoitteisiinsa viidessä viikossa. Vasta myöhemmin selvisi, että viiden viikon kuluttua Chafak ja monet muut hyppäsivät lentokoneeseen ja matkustivat viidakkoon. Nyt reissun ja siihen valmistautumisen tuloksista saadaan nauttia myös sosiaalisessa mediassa.

Issa vibe☀️💦👌🏾☝🏾#lifelover

Henkilön Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) jakama julkaisu