Todellinen remontoijan unelma – ylöjärveläisestä talosta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tulee ajoittain myyntiin kiinteistöjä, jotka ovat tavalla tai toisella hieman poikkeuksellisia ja jotka saavat siksi tavallista enemmän huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Eräs vanha termi huonossa tai keskeneräisessä kunnossa olevalle talolle on ”remontoijan unelma”, ja nyt sellainen on taas myynnissä.

Ylöjärven Vuorentaustassa hyvällä sijainnilla on myynnissä puolitoistakerroksinen omakotitalo, jota kuvaillaan myynti-ilmoituksessa mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Sellainen se tosiaan onkin, sillä ostaja saa itselleen remonttityömaata kerrakseen.

Kyseessä on alunperin vuonna 1952 rakennettu talo, joka on purettu runkoa myöden ja remontti on jäänyt kesken talon tullessa jo myyntiin. Merkittävä osa talosta on jo ehditty uusia ikkunoita, viemäreitä ja vesiputkia myöden, mutta kuvien perusteella tekemistä vielä riittää. Tutustu ilmoitukseen tästä.