James Bondin ensi-iltapäivä paljastettiin – Daniel Craigin mukana olo yhä epäselvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eon Productions ja Metro-Goldwyn-Mayer -tuotantoyhtiöt ovat paljastaneet seuraavan James Bond -elokuvan ensi-iltapäivän. Tulevan 007-seikkailun tarkemmat yksityiskohdat ovat kuitenkin edelleen epäselviä.

James Bond -elokuvien virallisella Twitter-tilillä sarjan seuraavan osan paljastettiin saavan ensi-iltansa Yhdysvalloissa 8. marraskuuta 2019. Kuten aikaisempien osien tapauksessa, uuden elokuvan uskotaan saapuvan valkokankaille Euroopassa hieman Yhdysvaltoja aikaisemmin.

Hollywood Reporter -sivuston mukaan on edelleen epävarmaa, onko Daniel Craig mukana seuraavan Bond-elokuvan pääroolissa. Myöskään elokuvan ohjaaja ei ole vielä tiedossa. Tuotantoyhtiöt ovat kertoneet paljastavansa elokuvan näyttelijät myöhemmin.

Daniel Craig on aikaisemmin ilmaissut epävarmuutensa James Bondin rooliin palaamisesta. Hahmon seuraavaksi esittäjäksi on huhuttu muun muassa Tom Hiddlestonia, Idris Elbaa, Tom Hardya ja Aidan Turneria.