Urheilutähden tytär on seksipommi – kuvattiin nyt märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 20-vuotias tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla.

Parhaillaan Josie lomailee Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin eilen valkoisissa niukoissa bikineissä nauttimassa vesileikeistä miespuolisen ystävänsä kanssa.

20-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

Splash
Splash
Splash
Splash