Kiinalaismallien nopeus hämmästyttää – kaksi eri asentoa sekunnissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina poseeraamisen saattaisi helposti kuvitella olevan helppoa ja melko seesteistä työtä, mutta näin ei välttämättä ole. Etenkin Kiinassa mallien täytyy oppia työskentelemään hurjalla nopeudella ja tehokkuudella.

Verkossa levinneillä videoilla nähdään, miltä Taobao-verkkokaupan valokuvaussessiot näyttävät. Kuvaaja ottaa kuvia taukoamatta samalla, kun kameran edessä poseeraava malli vaihtaa asentoaan lennosta. Mallit pystyvät esiintymään kahdessa erilaisessa asennossa yhden sekunnin aikana.

Chinadaily-sivuston mukaan jotkut Taobaon mallit voivat esiintyä yhden päivän aikana 150 erilaisessa asukokonaisuudessa, poseeraten yhteensä yli 700 asennossa. Vaatteiden vaihto täytyy tapahtua minuutissa, ja ruokatauot kestävät vain 10 minuuttia. Osa malleista voi tienata tällä tavoin jopa 10.000 juania, eli yli 1.266 euroa.

 

Chinese Model Photoshoot

A Taobao model shows how to get a photoshoot done fast

Publié par Shanghai Expat sur mercredi 7 juin 2017

See how fast models changing body postures!

See how fast models changing body postures! #taobaomodel #china

Publié par Marketing & Sourcing China sur samedi 20 février 2016

Fast! Taobao Model's changing body posture!

Fast! Taobao Model's changing body posture!P.S. Using foot to hook the bag up is very professional!#VideoFromChina #taobaomodel

Publié par Marketing & Sourcing China sur mardi 15 mars 2016