Kylie Jennerin Snapchat-tili hakkeroitiin – tekijä uhkasi levittää alastonkuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerin Snapchat-seuraajat yllättyivät taannoin tilille ilmestyneen oudon kuvan ansiosta. Siinä tähden seuraajia kehotettiin seuraamaan chikri95-nimistä käyttäjää.

Hakkeri kehotti seuraamaan hänen tiliään, väittäen jakavansa siellä Kylien alastonkuvia. Hän väitti saaneensa tähden intiimejä kuvia käsiinsä myös Twitter-tilillään.

Myöhemmin samainen hakkeri tosin ilmoitti vain pilailleensa, ja kertoi ettei hänellä todellisuudessa ollut Kylie Jennerin alastonkuvia. Hän tosin kehotti ihmisiä jakamaan twiittiään saadakseen huomiota sosiaalisessa mediassa.

Kylie Jenner ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta. Kyseessä ei ole ensimmäinen vastaavanlainen tapaus, sillä tähden Twitter-tili kaapattiin viime vuoden kesäkuussa. Tuolloin Kylie julkaisi Snapchatissa aiheeseen liittyvän videon. Siinä hän totesi ettei hakkeroiduksi joutuminen juurikaan kiinnostanut häntä.

 

Snapchat