Tao Wickrath kuin naapurintyttö – pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on noussut paparazzien suosikiksi.

Nyt Tao ikuistettiin makoilemassa Miami Beachin auringossa sinisiin bikineihin sonnustautuneena hotellinsa rannalla. Viimeksi kuluneen viikon ajan hän on osallistunut Swim Week -tapahtumaan, joten rauhallinen hetki bikineissä tuli naapurintyttömäiselle kaunottarelle varmasti tarpeeseen.

Heinäkuun alussa Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Splash
Splash
Splash
Splash