Mies yhdisti skeittauksen ja parkourin – näin upealta se näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jose Angeles on erikoistunut sekä freerunning-harrastukseen että skeittaamiseen. Nyt hän on päättänyt yhdistää kaksi suosikkiharrastustaan luodakseen näyttävän videon.

Youtuben Devin Supertramp -kanavan ja parranajotuotteita valmistavan Gilletten yhteistyönä syntyneellä videolla Jose Angeles valtaa San Franciscon kadut. Hän yhdistää miltei saumattomasti rullalautailun ja parkourin, esitellen vuorotellen huikeita taitojaan kummankin lajin parissa.

Videon kuvasi extreme-lajeihin erikoistunut Devin Graham 8K-resoluution RED-kameralla. Mies kuvailee videolla freerunningia, parkouria ja skeittaamista yhdistävää Jose Angelesia yhdeksi taitavimmista ihmisistä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä.