Rihannan povi pullisteli iltapuvussa – asu joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Rihanna on viettänyt kesän pääasiassa lomaillen, sillä häntä ei ole nähty juurikaan osallistumassa julkkismaailman pintapiirien tilaisuuksiin. Nyt laulajatar on kuitenkin ikuistettu Lontoossa, jossa hän palasi Barbadoksen lomaltaan glamourin pariin.

Rihanna kuvattiin Lontoon Leicester Squarella sijaitsevan Cineworld Empiren edustalla, jossa hän oli saapumassa Valerian and The City of a Thousand Planets -elokuvan ensi-iltaan upeassa punaisessa iltapuvussa. Juhla-asu oli jäänyt etumuksen kohdalta melko niukaksi, minkä johdosta poptähden povi pullisteli asun sisällä.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat