21-vuotias Instagram-seksipommi Elsie Hewitt huippunäyttävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagramissa julkaisemillaan valokuvilla huippusuosituksi noussut 21-vuotias brittikaunotar Elsie Hewitt on viimein noteerattu myös sosiaalisen median ulkopuolella, kun paparazzit ovat viime aikoina kiinnittäneet nuoreen kaunottareen huomionsa.

Eilen Elsie Hewitt kuvattiin nauttimassa vapaapäivästä rannalla. Hän oli sonnustautunut mustiin uikkareihin, jotka paljastivat upeat kurvit lähes täydellisesti.

21-vuotias Elsie Hewitt nousi mallitähdeksi sosiaalisen median kautta, ja päätyi lopulta nousemaan peräti Playboy-lehden sivuille saakka, kun hänet valittiin kesäkuun 2017 Playmateksi. Lontoossa syntynyt kaunotar asuu nykyisin Los Angelesissa, ja hänestä povataan varsinkin Playboy-kiinnityksensä myötä yhtä vuoden kovimmista bikinitulokkaista.

Splash
Splash
Splash
Splash