Justin Bieber haluaa perustaa oman kirkon – perui kiertueen uskonnon takia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että kanadalainen poplaulaja Justin Bieber on keskeyttänyt maailmankiertueensa ennakoimattomiin olosuhteisiin vedoten. Nyt kuitenkin australialainen televisiokanava on uutisoinut, että Justin Bieber haluaa palata ennemmin takaisin uskoon ja perustaa oman kirkon.

Australialaisen Channel Ninen viihdetoimittaja Richard Wilkins paljasti saaneen tietoonsa sisäpiirin uutisen, jonka mukaan Justin Bieber haluaa vahvistaa omaa uskoaan ja toimia oman kirkon esikuvana. Bieberin tiedetään viettäneen aikaansa intensiivisesti australialaisen Hillsong Churchin seurakunnan parissa alkukuusta. Wilkinsin mukaan poplaulajan kiertueen keskeyttäminen liittyy uskon asioihin, jossa kyseinen seurakunta on vahvasti mukana.

Daily Mailin mukaan Justin Bieberin kiertueen viralliseksi lopettamissyyksi on ilmoitettu ennakoimattomat olosuhteet ja se, että maailmantähti tarvitsee lepoa. Poppari on pahoitellut henkilökohtaisesti kiertueen ennenaikaista päättymistä. Vuoden 2016 maaliskuussa käynnistynyt kiertue olisi kestänyt tämän vuoden lokakuuhun saakka. Hän on esiintynyt jo kuudella eri manteerella 150 konsertissa. Kiertue on ollut osa hänen vuonna 2015 ilmestynyttä Purpose-levyä.