Sampo Kaulanen 1 900 euron voitostaan: ”Mikä laulaen tulee, viheltäen menee”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten Suomen tunnetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen palasi Filippiineiltä Selviytyjät-realitysarjan kuvauksista ja suuntasi lähes saman tien Hullunpolkasu-tempauksen merkeissä Ylläkseltä Jäämerelle, jonne hän hukkasi autonsa avaimet ja tuli paluumatkan taksilla.

Taksikyyti Norjan Altasta takaisin Ylläkselle maksoi 1.600 euroa, joka kuitenkin kompensoitui, kun Kaulanen kertoi voittaneensa nettipelistä 1.900 euroa. Voitto ei suosikkikauppiaan mukaan ollut hänen ensimmäinen, mutta ainakin se tuli tarpeeseen. Kaulanen kommentoi voittoaan Facebookissa.

– Mikä laulaen tulee, viheltäen menee. Ens kerralla laitan osan hyväntekeväisyyteen suoraan, Kauppias lupasi.

Kaulanen kommentoi nyt paluutaan kuuden viikon Selviytyjät-kuvauksista.

– Näin äkkiseltään en kyllä lähtisi suosittelemaan kenellekään. Tuntuu mahtavalta olla Suomessa. Kyllä sitä sai taas huomata, että kyllä meillä on täällä kaikki kohtalaisen ok. Tarjolla oli lähinnä etanoita, nilviäisiä, rottia… Itse en syönyt rottia. Kyllä tollanen dieetti kannattaa aina silloin tällöin. Varmaan joku 10 kiloa lähti, Sampo kertoo.