Rajun onnettomuus videolle – asuntovaunu pyöri keskellä vilkasta valtatietä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka vaarallisia tilanteita asuntovaunut voivat saada aikaan onnettomuuksissa. Siinä vaunu kaatuu väkivaltaisesti keskelle vilkkaan valtatien liikennettä.

Tilanne ikuistui videolle asuntovaunun takana ajaneen miehen ansiosta. New Jerseyn Garden State Parkwayta pitkin ajaneen auton perässä ollut vaunu alkoi ensin heilumaan puolelta toiselle. Pian autoilija menetti ajoneuvonsa hallinnan, ja asuntovaunu kaatui keskelle tietä.

Vaunu pyörähti vielä ympäri, kunnes se jäi lepäämään keskelle valtatien kaistoja. App-uutissivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Tapaturman myötä useat valtatien kaistoista jouduttiin sulkemaan noin tunnin ajaksi.