Britney Spearsin aseenaan käyttämä sateenvarjo myydään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi 10 vuotta sitten vuonna 2007 kuinka poptähti Britney Spears sai vakavan hermoromahduksen, leikkasi päänsä kaljuksi ja hakkasi paparazzin autoa sateenvarjolla. Sittemmin hän joutui hoitoon ja isänsä holhoukseen. Nyt tuo ikoninen sateenvarjo on tulossa myyntiin vuosikymmenen jälkeen.

Bostonissa sijaitseva RR Auction huutokauppaa 10. elokuuta sateenvarjon, jolla Spears hyökkäsi paparazzi Daniel ”Dano” Ramosin auton kimppuun. Paparazzi otti tuolloin talteen tapahtumapaikalle jääneen sateenvarjon, jonka hän aikoo nyt myydä.

Spearsin iskussaan käyttämä sateenvarjo on edelleen merkittävä osa pophistoriaa, ja sen arvon odotetaan nousevan jopa 50.000 dollariin. Paparazzi aikoo lahjoittaa puolet rahasummasta hyväntekeväisyyteen, jonka Britney Spears saa itse valita.