Huippumalli-Julian bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän viettää paljon aikaa uimarannoilla.

Viime päivinä Julia on kuvattu lähes päivittäin rannalla bikineissä, mutta kyseessä ei ole pelkkä hauskanpito, sillä bikinisuunnittelija esittelee itse omia luomuksiaan rannalla. Tällä kertaa hänellä oli mukanaan siskonsa Carla Pereira.

Päivittäin Julia on nimittäin nähty esittelemässä paparazzeille uusia Julia’s Beachwear -bikinimallistonsa malleja. Näin Pereira käyttää saamaansa julkisuutta tehokkaasti hyväksi.

Splash
Splash
Splash
Splash