Kylie Jenneriä syytetään tekijänoikeusrikkomuksesta – realitysarjan logo onkin kopio?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerin tuleva Life of Kylie -realitysarja on kohdannut ongelmia jo ennen ensimmäistä jaksoaan. Sarjan mainoksissa käytetyn logon on väitetty rikkovan tekijänoikeuksia.

Taiteilija Sara Popen mukaan Life of Kylien huulta purevaa suuta esittävä logo on kopioitu hänen vuonna 2015 luomasta Temptation Neon -työstään. Pope on nostanut oikeusjutun Kylietä ja NBC Universal -tuotantoyhtiötä vastaan.

TMZ-sivuston mukaan Kylie Jennerillä itsellään ei tosin ole varsinaisesti tekemistä taiteilijan työtä suuresti muistuttavan huulilogon kanssa. Logon on nimittäin luonut ulkopuolinen kolmas osapuoli.

Kyseessä on toinen kerta, kun Kylie Jenner on ongelmissa tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Taannoin tähti ja hänen Kendall-siskonsa toivat markkinoille paitamalliston, jossa sisarusten kuvia oli painettu tunnettujen artistien ja yhtyeiden logojen päälle. Paidat vedettiin nopeasti pois markkinoilta niiden kohtaaman vastareaktion ansiosta.

 

Youtube