Loppuunmyyty Qstock käynnistyy perjantaina – luvassa messevä artistikattaus

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oulussa 15. kertaa järjestettävä Qstock-festivaali on loppuunmyyty. Paikalle on tulossa perjantain ja lauantain aikana yhteensä 32.000 festivaalivierasta. Tuhti esiintyjäkattaus hemmottelee kävijöitä, sillä kuusi lavaa tarjoilee yhteensä 60 eturivin esiintyjää.

Festivaaliperjantai pärähtää käyntiin kolmelta iltapäivällä, kun Nopsajalka ja Huora aloittavat settinsä tunti porttien aukeamisen jälkeen. Päivän mittaan kuullaan muun muassa Kuningasidean, Michael Monroen, Pete Parkkosen, Haloo Helsinki! -yhtyeen, Danko Jonesin ja Marilyn Mansonin vedot. Lauantaina lauteille nousevat esimerkiksi eino Nordin, Antti Tuisku, Battle Beast, Miriam Bryant, Atomirotta ja Alice Cooper.

Festivaalijärjestäjä toivoo, että vieraat vaihtaisivat lippunsa rannekkeisiin jo ennakkoon. Lisäksi Koomalavan ja Sirkusteltan keikkoja kannattaa mennä kyttäämään jo hyvissä ajoin ennen suosikkiyhtyeensä esiintymisaikaa, sillä lava-alueilla on rajallinen kapasiteetti. Qstockista voi lukea lisätietoa täältä.

https://www.instagram.com/p/BWp_E2cAG2p/?taken-by=qstock_festival

Kisa on päättynyt ja voittajaan on oltu yhteydessä viestillä. Kiitos kaikille osallistujille! ❤ — Kerro Qstock-muistosi ja voita liput juhlavuoden festareille! Qstock on tällä viikolla kertonut festivaalin muistoja 15. juhlavuoden kunniaksi. Nyt on sinun vuorosi raottaa muistojesi arkkua, tai kertoa mitä odotat ensikertalaisena! Kirjoita kommenttikenttään mieleenpainuvin muistosi Qstockista. Jos et ole vielä käynyt kertaakaan Qstockissa, voit osallistua kertomalla minkä tämän vuotisista esiintyjistä haluaisit erityisesti nähdä festivaalilla ja miksi. Tarinat jatkavat elämistään ja senpä vuoksi haluamme jakaa muistosi uudelleen myös festivaalialueella! Miten, se selviää paikan päällä 😉 Kaikkien muistonsa kirjottaneiden kesken arvotaan Qstock 2017 kahden päivän lippupaketti kahdelle (arvo 210 €). Kisa-aikaa on 23.6. klo 10 saakka. Instagram ei ole mukana arvonnassa. Kommentoimalla kuvaa annat Qstockille luvan julkaista muistosi festivaalialueella ja Qstockin some-kanavilla sekä olla sinuun yhteydessä yksityisviestillä. Noudata muistoa kirjottaessasi hyvän maun rajoja, asiattomat päivitykset poistetaan. Nyt on aika päästää sisäinen Muumipappa esiin ja pistää kynä sauhuamaan! ✍️ #Qstock15y #Qstock2017 #Qstock

A post shared by Qstock (@qstock_festival) on