Tulva iski maatilalle – jänikset ratsastivat turvaan lampaiden selässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myrskyn aiheuttamat tulvat ovat koetelleet Uutta-Seelantia, mutta eräät pitkäkorvat ovat keksineet hauskan tavan paeta valtavia vesimassoja. Ne päättivät matkustaa kirjaimellisesti jäniksinä maatilalla asuvien karjaeläinten kyydissä.

64-vuotias Ferg Horne törmäsi yllättävään näkyyn pelastaessaan naapurinsa lampaita tulvavedestä. Kolme villijänistä oli onnistunut pakenemaan vettä hyppäämällä lampaiden päälle ja matkustaen niiden selässä turvaan.

Horne luuli alkuun joidenkin lampaiden villassa olleen tummia läikkiä. Totuus paljastui hänen tarkasteltua eläimiä lähempää. Associated Press -uutistoimiston mukaan mies kuvasi näyn videoksi, sillä pelkäsi ettei häntä uskottaisi muuten.

– En uskonut alkuun itsekään näkemääni, mies paljastaa.