Elefanttiemo ei saanut pelastettua poikastaan leijonilta – naapuriperhe saapui hätiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elefantit ovat tunnetusti erittäin älykkäitä eläimiä, joiden neuvokkuus osaa yllättää kerta toisensa jälkeen. Nyt verkossa nähdään video siitä miten elefantin poikanen joutui selälleen jumiin juomakaukaloon, eikä päässyt sieltä omin avuin ylös.

Aivan vieressä vaani leijonalauma, joka vain odotti ilallispöytään pääsyä. Elefanttiemo yritti hädissään pelastaa poikastaan, mutta ei onnistunut siitä alkuunkaan. Kaikeksi onneksi juomapaikalle saapui toinen elefanttiperhe, joka piti leijonat loitolla siihen saakka kunnes perheen matriarkka onnistui pelastamaan pienokaisen neuvokkaalla toiminnallaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat