Nicole Murphy ei kurvejaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Nicole Murphy nousee silloin tällöin edelleen otsikoihin. Nyt hän on suunnannut illalliselle.

Nicole Murphy kuvattiin eilen West Hollywoodissa, jossa hän oli poistumassa suositusta Catch-ravintolasta melko näyttävässä asussa. Se nimittäin paljasti melkoisesti hänen muhkeaa poveaan.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash