Valtava hämähäkki piti pariskuntaa panttivankina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen pariskunta joutui taannoin keskelle kaikkien hämähäkkikammoisten painajaista. He kertovat valtavan kokoisen hämähäkin käytännössä vanginneen parin kotiinsa.

Queenslandissa asuva Lauren Ansell kertoo olleensa laittamassa poikaystävänsä kanssa ruokaa, kun lautasen kokoinen jahtihämähäkki ilmaantui heidän ikkunansa taakse. Alkuun harmittomalta vaikuttanut Hämähäkki alkoi käyttäytymään aggressiivisesti pariskunnan yrittäessä saada sitä lähtemään pois.

– Emme halunnet tappaa sitä, mutta hämähäkki ei ollut mielissään yritettyämme siirtää sitä, Lauren paljasti Daily Mail -lehdelle.

Lauren Ansell otti jättiläismäisestä hämähäkistä kuvia, jotka hän jakoi sittemmin Facebookissa. Aragogiksi ristitty hämähäkki on sittemmin jättänyt asemapaikkansa ikkunalla ja hävinnyt talon puutarhaan.

– Se oli massiivinen ja se oli äkäinen, nainen kuvaili.

 

Facebook
Facebook
Facebook