Kate Del Toro vaihtoi bikinit rannalla – eikä se jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna lähinnä Carl’s Jr. -hampurilaisketjun seksikkäästä mainoksestaan tunnetuksi tullut 25-vuotias Kate Del Toro poseerasi usein Hollywoodin yöelämässä, mutta varsinainen läpimurto julkkisten joukkoon jäi vielä tekemättä. Nyt menossa on uusi yritys, joka voi vielä toimiakin.

Kate ikuistettiin nyt bikinikuvauksissa Miami Beachilla, jossa hän poseerasi Issa De Marin bikineissä. Pukuhuonetta ei ollut saatavilla, joten Kate vaihtoi bikinit tottuneesti ihmisten silmien alla.

25-vuotias Kate Del Toro sai taannoin kiinnityksen Issa De Mar -merkin mainoskasvoksi, ja hän on sittemmin poseerannut jo useita kertoja merkin tuotteet yllään. Viime vuonna Kate rankattiin maailman lupaavimpiin mallitulokkaisiin.

Splash
Splash
Splash
Splash